Cerc Pastoral la Parohia Vărăști din Protopopiatul Călărași

În ziua de 29 octombrie 2015, sub coordonarea Preacucernicului Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, la Parohia Vărăști cu hramul „Sfânta Treime” din Protopopiatul Călărași, s-a întrunit cercul pastoral numărul 6 format din preoții parohiilor Dorobanțu, Boșneagu, Ulmu, Ulmu II și Vărăști. În cadrul acestui cerc pastoral s-a oficiat Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur și slujba de Te Deum.

Referent a fost preacucernicul părinte Cotea Vasile de la parohia Boșneagu, susţinând referatul cu tema „Sfântul Ioan Gură de Aur – luminător al familiei creștine”.

În încheiere, Preacucernicul Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a ținut un cuvânt de învățătură prin care a punctat importanța organizării cercurilor pastorale în Protopopiat, apoi a mulțumit preacucernicilor preoți din cadrul acestui cerc pastoral pentru participarea la această comuniune Euharistică.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, Secretar al Protopopiatului Călărași.

[https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/10/DSCN5530.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/10/DSCN5540.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/10/DSCN5545.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/10/DSCN5556.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/10/DSCN5564.jpg"]
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...